Spillets mester - Bind 1

7 godz. 50 min.
262 Strony
Spillets mester
bookCoverFor

Opis książki

I "Spillets mester" bliver den store historie synlig i den lille. Gennem den manipulerende og beregnende Kates skånselsløse kamp for at sikre sine privilegier, får vi et dunkelt indblik i Sydafrika under apartheid.
Kate er datter af den eventyrlystne Jamie, som i 1883 drager til Sydafrika for at tage del i diamantgraverfeberen. Jamie har heldet med sig og opbygger på relativ kort tid et diamantdynasti, som Kate overtager i en ung alder.
Men tiden som overlegen diamantdronning har gjort Kate til en magtbegærlig kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nå sit endelige mål: at finde en egnet kransekagefigur til at føre dynastiet videre. Kate står ikke tilbage for noget, og vejen til målet bliver et brutalt orgie af beskidte ticks, hvor både hendes søn og hans døtre udsættes for nådesløse manipulationer.

Dette er første af to bind om "Spillets mester".

Todelt roman om Kate, der har arvet sin fars diamantdynasti og nu tager alle midler i brug for at finde den rette efterfølger.

Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen "Det nøgne ansigt". Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.

Tłumaczenie:

Leif Tronholm

Format:

E-book
Audiobook

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

7 godz. 50 min.

Strony e-booka:

262

Język:

Duński

Data wydania:

24.02.2021

Wydawca audiobooka:

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN audiobooka:

9788726849059

Wydawca e-booka:

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN e-book:

9788711721926