Thomas och vännerna - Den gömda skatten

Ocena 4.8
10 min.
31 Strony
Thomas och vännerna
bookCoverFor

Opis książki

På Rälsö är det alltid full fart! Följ med ångloket Thomas och hans vänner på äventyr och upptåg. När loket Thomas ska bygga på den nya bibanan struntar han i varningsskyltarna, vilket man aldrig ska göra! För jorden rämnar och Thomas kraschar ner i en underjordisk grotta. Och snart inser han att han hittat något otroligt! Men hur ska han klara sig oskadd ur situationen?

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!

Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel

Autor:

Tłumaczenie:

Hanna GrafIda Johansson

Format:

Audiobook
E-book

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

10 min.

Strony e-booka:

31

Język:

Szwedzki

Data wydania:

14.09.2021

Wydawca audiobooka:

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka:

9788726867848

Wydawca e-booka:

Saga Egmont

Numer ISBN e-book:

9788726867732