Tillbaka till Stoningham

Ocena 3.9
12 godz. 57 min.
401 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Familjen Frost är en klassisk amerikansk familj. Barb och John har varit gifta i nästa femtio år. De har två döttrar - Juliet och Sadie - som båda är älskade men väldigt olika. Men när John får en stroke faller familjen Frosts värld samman likt ett korthus.

Vildsjälen Sadie bestämmer sig för att lämna sitt liv som konstnär i New York, och bege sig tillbaka till Stoningham, den lilla kuststaden någon timme bort. Hon har alltid varit närmast sin pappa, och det blir hennes ansvar att ta hand om honom efter stroken. I Stoningham bor systern Juliet kvar. Hon är framgångsrik arkitekt, gift med en charmerande brittisk man och har två ljuvliga döttrar. Ändå tillbringar hon en stor del av sin tid med att gömma sig i garderoben med panikattacker. Som tur är har hon mamma Barb till stöd - och Barb har alltid haft Juliet som favorit.

Men vad händer när familjen Frosts självklara roller plötsligt blir otydliga? Lilla Stoningham är en liten stad full av hemligheter och bortglömda kärleksaffärer. Och ingenting kommer bli sig likt igen …

Tłumaczenie:

Christina Mansicka

Format:

Audiobook
E-book

Czas trwania audiobooka:

12 godz. 57 min.

Strony e-booka:

401

Język:

Szwedzki

Data wydania:

17.03.2021

Wydawca audiobooka:

Printz publishing

Numer ISBN audiobooka:

9789177713937

Wydawca e-booka:

Printz publishing

Numer ISBN e-book:

9789177713920