Vässa din sociala kompetens : tips och råd för livet och karriären

Ocena 3.8
6 godz. 4 min.
167 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Bli ditt bästa jag - på minglet, i mötet, på scenen och på nätet

Känner du olust inför dragningen på jobbet? Får du tunghäfta bland de andra föräldrarna på förskolan? Blir du ofta missförstådd på sociala medier, eller i arbetsmöten? Får du hellre feber än en mingelinbjudan?

Ingen fara: Du är inte ensam. Att tala inför andra är en av våra vanligaste rädslor och uppemot 40% kännetecknar sig som blyga. Ett arbetsliv med projektanställningar, många kontakter och digitalisering ställer samtidigt nya och större krav på vår sociala förmåga.

En socialt kompetent person är bra på att kommunicera, läsa av andra, anpassa sig efter situationen och fungera med olika sorters människor. Kommunikationsexperten Nicolas Jacquemot utgår från de senaste rönen i ämnet och ger metoder för hur man kan stärka sin sociala förmåga, både som extrovert och introvert. Idag flyter arbetslivet och privatlivet ofta ihop, inte minst på sociala medier, och den här boken tar därför ett samlat och uppdaterat grepp om ämnet. Läsaren får guidning genom råd, inspiration, expertintervjuer och övningar. Budskapet är att alla kan utveckla sina sociala färdigheter.

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 4 min.

Strony e-booka:

167

Język:

Szwedzki

Data wydania:

26.01.2021

Wydawca audiobooka:

Norstedts

Numer ISBN audiobooka:

9789113106557

Wydawca e-booka:

Norstedts

Numer ISBN e-book:

9789113106588