Den lille guide til økonomi i børnefamilien

Den lille guide til økonomi i børnefamilien

Description of book

Det kan koste mere end en million at få et barn. Men med få økonomiske greb kan de fleste børnefamilier skabe luft i budgettet. Bogen skaber et overblik over, hvilke udgifter der er forbundet med at have børn i forskellige aldersgrupper og giver konkrete tips til, hvordan man kan spare penge uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller nærvær.

Som noget unikt giver bogen også læseren en række økonomiske handlemuligheder, hvis familien ønsker fx forlænget barselsorlov, hjemmepasning eller deltidsarbejde, hvilket er et udbredt ønske hos mange børnefamilier i kølvandet på Covid-19.

Sarah Ophelia Møss er kommunikatør, sociolog og bestsellerforfatter. Hendes passion er via inkluderende kommunikation at udbrede kendskabet til nye områder på en måde, som alle kan forstå. I 2019 blev Sarah valgt af Berlingske som en af landets 100 mest indflydelsesrige kvinder.

Cecilie Blovsted er uddannet cand.mag., har arbejdet med formidling om privatøkonomi de seneste år og er medforfatter til bogen Den lille guide til økonomisk frihed. Familien har prioriteret, at Cecilie arbejder deltid hjemmefra, så hun samtidig kan passe parrets børn i hjemmet, mens de er små.