De elva tusen jungfruarna - erotiska noveller
      
Share this book    
”För att reta Mony gjorde hon några små dansanta rörelser med magen som ledde blicken till hennes fitta som var dold av krulligt blont hår. Samtidigt rörde hon upp sitt venusberg så springan till hennes härliga fitta blev synlig.”
Hemma hos vice konsuln Brandi Fornoski pågår många erotiska akter när Prins Mony Vibescu anländer till hans hus. Vice konsuln får oralsex av en kvinna och Mony söker sig vidare i hemmet, hittar ett par kvinnor som också är mitt i sexakten men inte heller där får han lov att vara med. Ska han kunna hitta någon som kan tillfredsställa honom?
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Show more