Autuuden saari
Upcoming book

Audiobook & E-book: 10/16/2024

Autuuden saari

Description of book

Täydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

Svartån kartanon tulevaisuus on vaakalaudalla. Perijättärenä Christinan harteita painaa raskas vastuu. Kun nuoruudenrakkaus leimahtaa taas liekkeihin, on hänen tehtävä vaikeita valintoja.

On vuosi 1789, kun Christinan veli Marcus sairastuu ja kuolee. Ilman miespuolista perillistä vastuu kartanon tulevaisuudesta lankeaa Christinan kannettavaksi. Yhteiskunnalliselta asemaltaan ja varakkuudeltaan sopivan aviomiehen löytämisestä muistutetaan yhä vaativammin. Christina ei kuitenkaan ole voinut unohtaa rakastamaansa muurarin poikaa Gustafia.

Yhteiskunnan ylemmissä kerroksissa käydään valtataistelua. Kuningas Kustaa III saa yhä enemmän vihollisia aateliston sisällä. Christinan isä Carl Sporre on uskollinen kuninkaalle, mutta Sporrea vihaava Gustaf liittyy kuningasta vastaan solmittuun salaliittoon.

Autuuden saari on toinen itsenäinen osa Svartån kartanon naisten elämää seuraavasta romaanisarjasta, joka kertoo naisten hellittämättömästä taistelusta rakkauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta aina nykyaikoihin saakka. ”Ruotsin Downton Abbey” on täydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

CHRISTINA ERIKSON on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensä

Thomas Eriksonin kanssa Svartån kartanon, hän alkoi tutkia talon ja siellä asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymään dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan näiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee silläkin, että häntä ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiä aikoja ja menestyksekkäästi useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistä kaikkiin Pohjoismaihin.