Eipäs tyrkitä sankaria!

Eipäs tyrkitä sankaria!

Description of book

Onko kerskumista, jos sanoo olevansa maailman paras ratsastaja? Tai Ranskan paras miekkailija? Gallian nokkelin mies? Jos kysytään Raoul de l'Epaule-Droitelta, niin ei tietenkään ole. Hän kertoo vain asioita, jotka ovat totisinta totta. Vaatimattomuus kun ei koskaan ole ollut de l'Epaule-Droiten vahvuuksia... Pian de l'Epaule-Droiten pelottomuus ja syvä usko itseensä vievätkin sankarin kohti uskomatonta seikkailua, jossa hän pääsee näyttämään kykynsä niin miekkailijana kuin myös rakastajana.

"Eipäs tyrkitä sankaria!" on Armas J. Pullan hulvaton romaani, jonka tapahtumat sijoittuvat 1600-luvun Ranskaan. Itseään rakastava Raoul de l'Epaule-Droite seikkailee myös Pullan romaaneissa "Ei markiisi syö perunoita!" sekä "Perunat sopivat herttualle".

Armas J. Pulla (1904–1981) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti sotilaskirjasarjasta "Ryhmy ja Romppainen". Hän julkaisi monipuolisesti kirjallisuutta niin aikuisille kuin lapsillekin. Kirjoittamisen lisäksi Pullalla oli mittava ura kirjakustantamoissa ja toimittajana.

What other people think

Reviews of Eipäs tyrkitä sankaria!

There are not enough ratings yet