Fortæl den igen! Nu med pirater!
Upcoming e-book
6/10/2024

Fortæl den igen! Nu med pirater!

Description of book

Kender du det at du lige har læst en god historie? Og så gad du egentlig godt læse den igen. Men alligevel ikke. For du kender den jo i forvejen, og så bliver det lidt kedeligt. Men hvis du ikke læser den igen, skal du ud og finde en ny historie, for du skal jo læse et eller andet, og de fleste bøger er bare så kedelige.

Derfor består den her bog af 4 historier som kan læses flere gange! Nu påstår du måske at man kan læse alle historier flere gange … og det har du ret i. Men i den her bog kan du læse historierne igen med en ny hovedperson. Sejt, ikke!
Lad mig forklare: Den første historie hedder Far er vikar i børnehaven. Den handler om at far tilbyder at hjælpe til som vikar i børnehaven. Det er han ikke så god til, og der sker en masse fjollede ting.
Måske kan du lide den og vil læse den igen. Men du kender den jo allerede, så …
I den her bog kan du læse historien igen, men denne gang kunne det være Darkman – en megasej superhelt – som bliver vikar i børnehaven. Eller Listige Luna; verdens farligste pirat.

Det er altså en rigtig god bog. Vi hyggede os meget med den på campingturen, selv om vi både havde glemt teltstænger, dåseåbner og lighter.
- Far.

Fremragende bog. Darkman har læst den. Og Darkman grinede. Og Darkman griner aldrig!
- Darkman.

God bog! Der er både pirater, skatte, kidnapninger og spøgelser med! Den slags kan jeg godt lide.
- Listige Luna