Friends with Benefits: Tonys perspektiv

Friends with Benefits: Tonys perspektiv

Description of book

"Mer eller mindre alla kvinnors dröm-man låg och nöp honom i bröstvårtan. Allt annat blev luddigt i hans hjärna medan han gav vika för känslan och stönade högt. Den flyktiga smärtan gjorde honom ännu mer kåt. Han var inte den som fegade ur när det kom till smärta och njutning ..."
Tony och Jack har varit bästa vänner i tjugofem år. De har stått på scenen tillsammans i större delen av sina vuxna liv, och är så nära man kan bli. Mycket närmare än någon skulle kunna ana.
Tony älskar kvinnor, men ingen har någonsin gjort honom så kåt som Jack. Och ingen har någonsin varit så skön som Jack. Tony kan Jack utan och innan, och därför känner han på sig när någonting gnager på honom. Men det är dags att sluta övertänka. Och Tony vet precis hur han ska få Jack att släppa saker och ting. Det här är Tonys sida av berättelsen ...

Julie Jones är en anonym författare av erotiska noveller. Utifrån ett feministiskt perspektiv ifrågasätter hon samhällsnormer med sitt skrivande. Bakom pseudonymen finns en kvinna med bakgrund inom flera olika branscher. Jones finner inspiration på sociala medier och i samtal med människor hon känner. Hennes författarkarriär började med en blogg där hon skrev erotisk fanfiction om pojkband. Nu publiceras några av dessa historier. Namnen har bytts ut, men historierna är minst lika heta.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Friends with Benefits: Tonys perspektiv