Herkko ja kadonneen ajan arvoitus

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus

Description of book

Herkko on yksinäinen yhdeksänvuotias poika, joka rakastaa salapoliisikertomuksia ja ihailee yli kaiken Hercule Poirot’ta. Herkon isä seilaa merillä, ja äidillä on kiire: hän on luvannut paistaa leikkikentän myyjäisiin neljäsataa pullaa. Ongelmana on vain aika – mihin ihmeeseen se aina katoaa? Tästä Herkko nappaa itselleen salapoliisitehtävän. Hän alkaa etsiä kadonnutta aikaa. Avukseen Herkko saa henkiin heränneen puuhakkaan lakanan sekä naapuriin muuttaneen Martan, joka ihailee suunnattomasti neiti Marplea. Kadonneen ajan arvoitus kuljettaa kolmikon halki Kekkerikujan, jonka värikkäisiin asukkaisiin etsivät törmäävät hakiessaan vihjeitä aikavarkaasta.

Herkko ja kadonneen ajan arvoitus (2019) on Joanna Heinosen alakouluikäisille suunnattu salapoliisitarina, jossa Kekkerikujan asukkaat sukeltavat seikkailuun yhden toiminnantäyteisen päivän ajan. Teos on kirjasarjan ensimmäinen osa.

Joanna Heinonen (s.1984) on jyväskyläläinen kirjailija, luokanopettaja ja sanataideohjaaja, jonka juuret sijaitsevat Pohjois-Karjalassa. Hänen teoksiaan ovat Herkko ja kadonneen ajan arvoitus (2019) sekä Herkko ja kukoistavien kukkien kysymys (2020).

What other people think

Reviews of Herkko ja kadonneen ajan arvoitus