Hjärtats vedergällning

Hjärtats vedergällning

Description of book

"Markis av Buckwood" - för den titeln hade Magnolia förrått Warren, och det var det förräderiet som skickade Warren till Afrika för att glömma kvinnan som satt hans känslor i gungning.

Men nu när ödet gett Warren samma titel, skulle Magnolia inte låta någonting stå i vägen för att göra honom till sin egen. Då sände ödet honom Nadia, och Warren tänkte ut ett listigt skådespel för att skydda sitt hjärta.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

What other people think

Reviews of Hjärtats vedergällning