Kæm kæn vel tru dæ åss ha gjort samen?

Kæm kæn vel tru dæ åss ha gjort samen?

Description of book

Den 18. september 2011 møtte en fortvilet mor opppå Skjåk lensmannskontor i Nord-Gudbrandsdal. Kvelden før hadde datteren, som da var 15 år, fortalt at hun hadde hatt et seksuelt forhold til ordføreren i en av nabobygdene. Mannen hun skulle anmelde, var slektning av morens ektemann. Han var broren til deres nærmeste nabo, som dessuten var ordfører i kommunen hvor de bodde. Det var Rune Øygard, ordfører i Vågå og en av de mest markante politikerne i hele regionen – noe han hadde vært gjennom de siste 15–16 årene.

Bli med, og les om dramatiske politisaker i norsk politihistorie. Virkelige historier skrevet av polititjenestemennene som opplevde dem.

Norske kriminalsaker inneholder en lang rekke spennende, autentiske saker, som er skrevet av politimennene og -kvinnene som var med i oppklaringsarbeidet. Alle sakene er avsluttet, og domsfellelse har funnet sted.

Det er nervepirrende lesning, og virkeligheten overgår ofte fantasien.

Leserne får bli med inn i noen av de mest dramatiske sakene i norsk politihistorie og stifter bekjentskap med puslespillet som legges for å finne gjerningsmennene.

Author.- Diverse

E-book

Norwegian