Koruna pro zabijáky (Trůn pro sestry – Kniha sedmá)

Koruna pro zabijáky (Trůn pro sestry – Kniha sedmá)

Description of book

“Představivost Riceové skutečně nezná mezí. V sérii TRŮN PRO SESTRY, která slibuje, že bude stejně zábavná, jako ty předchozí, nám předkládá příběh dvou sester (Sophie a Kate), sirotků bojujících o přežití v krutém a nebezpečném světě sirotčince. Naprostý úspěch. Nemůžu se dočkat, až se mi do rukou dostane druhá a třetí kniha!”
--Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

Nový epický fantasy bestseller z pera Morgan Rice!

V knize KORUNA PRO ZABIJÁKY (Trůn pro sestry – Kniha sedmá) mají konečně Sophia, Kate a Lucas možnost vydat se na cestu za nalezením dlouho ztracených rodičů. Najdou je?

Jsou naživu?

A jakou zprávu pro ně mají?

Jejich cesta si ale vyžádá svoji cenu. Ashton zůstává bez vládce a Pán vran čeká na vhodnou příležitost k útoku. Osud říše visí na vlásku a pomoc může přijít z naprosto neočekávaného místa: Z Kamenova.

KORUNA PRO ZABIJÁKY (Trůn pro sestry – Kniha sedmá) je sedmou knihou nové ohromující fantasy série plné lásky, zlomených srdcí, tragédií, akce, dobrodružství, kouzel, mečů, čarodějnictví, draků, předurčení a napětí. Kniha, od které se neodtrhnete. Nabitá postavami, do kterých se zamilujete, pohybujících se ve světě, na který jen tak nezapomenete.

Osmá kniha ze série vyjde již brzy.

„TRŮN PRO SESTRY je skvělé zahájení série, která obsahuje kombinaci uvěřitelných postav a překážek, se kterými se musejí vyrovnat. Neosloví jen mládež, ale i dospělé fanoušky fantasy, kteří hledají epické příběhy o přátelství a dobrodružství.“
--Midwest Book Review (Diane Donovan)

E-book

Czech

What other people think

Reviews of Koruna pro zabijáky (Trůn pro sestry – Kniha sedmá)