Book cover for Kuolema käy oikeutta

Kuolema käy oikeutta

Description of book

Oikea sana, hän elää. Väärä sana, hän kuolee.

Roy Grace huumekauppiaan armoilla

Rikosylikomisario Roy Gracen työkomennus Lontoossa on päättymässä, kun hän saa vihjeen laajasta huumekauppaverkostosta, jota ohjaillaan Brightonista käsin. Ensimmäisenä työpäivänään kotiinpaluun jälkeen hänet hälytetään täysin järjettömältä vaikuttavan murhan tapahtumapaikalle.

Toisaalla 43-vuotias Meg Magellan yrittää saada elämänsä raiteilleen miehensä ja poikansa tapaturmaisen kuoleman jälkeen. Megillä ei ole enää muita kuin 18-vuotias tytär Laura, joka viettää välivuotta matkustellen Etelä-Amerikassa. Meg ikävöi tytärtään pohjattomasti. Yllättäen Meg kutsutaan valamieheksi oikeudenkäyntiin, jossa tuomiolla on Brightonin huumeparoni. Pari päivää ennen oikeudenkäyntiä Meg löytää kotiin tullessaan keittiön pöydältä valokuvan tyttärestään Ecuadorissa. Sitten puhelin soi.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema käy oikeutta on vangitsevan sarjan 16., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.

AudiobookE-book

Finnish