Ledelse i Morgen, Årgang 26, Nr. 5, Marts 2023

Ledelse i Morgen, Årgang 26, Nr. 5, Marts 2023

Description of book

Marts-nummeret af Ledelse i morgen er ude nu, og denne gang handler det om praksisfaglighed.
I nummeret finder du artikler om:
• hvad begrebet praksisfaglighed dækker over, og hvordan det succesfuldt kan implementeres i skolen gennem arbejdet med en didaktisk og praksisfaglig samarbejdsmodel
• hvordan projektbaseret undervisning (PBU) kan skabe rum for motiveret og engageret fordybelse hos eleverne, og hvordan det gribes an i praksis
• vigtigheden af de praktisk-musiske fag, men også hvordan skoleledelsen kan understøtte praksisfagligheden i andre fag
• foreningen Haver til Mavers erfaringer med at skabe mere børnenær undervisning ved at dyrke børns nysgerrighed og vilje til det praktiske arbejde.

Ledelse i Morgen - tidsskrift for pædagogisk ledelse bidrager med viden og metoder til brug for den pædagogiske ledelses daglige drift og udviklingsarbejde. Det gør vi gennem et netværk af nationale og internationale bidragydere med stor viden om og erfaring med de centrale opgaver inden for det pædagogiske uddannelsesfelt.

Ledelse i Morgen udkommer digitalt seks gange om året med indhold, der holder den pædagogiske ledelsen ajour med den nyeste forskning og debat. Det første nummer i en ny årgang udkommer i ultimo september.

Tidsskriftet formidler viden, metoder og værktøjer til den pædagogiske ledelses arbejde med kvalitetssikring, fleksibel organisering og strategisk udvikling. Ledelse i Morgen orienterer kort og præcist om den pædagogiske udvikling i såvel ind- som udland og gør det nemt for ledelsen at navigere i store mængder ny viden om pædagogisk udvikling og ledelse.

Tidsskriftets faste redaktørstab består af:

Forsknings- og udviklingschef hos VIA University College Andreas Rasch-Christensen
Skoleleder på Hellerup Skole Lasse Reichstein
Klaus Majgaard, ph.d., ledelsesrådgiver og ekstern lektor på CBS
Forlagsredaktør Sophie Hill (ansvarshavende redaktør)