Onnen keskiössä

Onnen keskiössä

Description of book

Philippen pieni pulma

Kellie ja Philippe ovat olleet naimisissa vain kuukauden, kun kahdeksannella kuulla raskaana oleva nainen ilmestyy paikalle ja väittää odottavansa Philippen lasta. Kellie pakenee USA:han, mutta huomaa pian itsekin olevansa raskaana. Mitä nyt pitäisi tehdä?

Rakkauden puutarha

Ensin naapuritalon arvoituksellinen omistaja suutelee häntä ja sitten palkkaa hänet puutarhuriksi. Kay tekee parhaansa luodessaan miehelle täydellisen ihanaa puutarhaa. Pystysikö hän loihtimaan jotakin muutakin iloa synkän naapurinsa elämään? Mies oli sentään joskus rakastanut elämää ja toivonut perhettä.

Ratkaisu käden ulottuvilla

Nathan Chaselta löytyy mielipide kaikkeen, mitä Erin Avery tekee – silloinkin, kun Erin päättää hankkia lapsen yksin. Ei tarvita mitään keinotekoisia toimenpiteitä, Nathan ilmoittaa, onhan sopiva ratkaisu aivan käden ulottuvilla!

Petos ja sovitus

Heidän perheensä taistelevat toisiaan vastaan, mutta kun Alison ja Luke tapaavat Lontoossa he rakastuvat silmittömästi. Kaikesta piittaamatta he viettävät yhden kuuman yhteisen yön. Kolmen vuoden kuluttua he tapaavat jälleen. Nähtyään Alisonin pojan Luke alkaa miettiä, voisiko olla mahdollista, että…

E-book

Finnish