Píseň pro Sirotky (Trůn Pro Sestry--Kniha Třetí)

Píseň pro Sirotky (Trůn Pro Sestry--Kniha Třetí)

Description of book

“Představivost Riceové skutečně nezná mezí. V sérii TRŮN PRO SESTRY, která slibuje, že bude stejně zábavná, jako ty předchozí, nám předkládá příběh dvou sester (Sophie a Kate), sirotků bojujících o přežití v krutém a nebezpečném světě sirotčince. Naprostý úspěch. Nemůžu se dočkat, až se mi do rukou dostane druhá a třetí kniha!”
--Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

Autorka bestsellerů číslo 1, Morgan Rice, přichází se zbrusu novou fantasy ságou´.

V knize PÍSEŇ PRO SIROTKY (Trůn pro sestry – Kniha třetí) se sedmnáctiletá Sophia snaží najít své rodiče. Její výprava ji zavede do cizích a podivných zemí—a k odhalení šokujícího tajemství, které by nikdy nečekala.

Patnáctiletou Kate si předvolá čarodějnice a žádá po ní splacení své laskavosti. Kate se ale mění, dospívá a je stále silnější—a co se s ní stane, pokud uzavře dohodu s temnotou?

Sebastian je romantik. Následuje své srdce a zahazuje vše, aby se zřekl své rodiny a našel Sophii. Lady d’Angelica je ale stále rozhodnutá ji zabít—a možná má ještě další plány.

PÍSEŇ PRO SIROTKY (Trůn pro sestry – Kniha třetí) je třetí knihou nové ohromující fantasy série plné lásky, zlomených srdcí, tragédií, akce, dobrodružství, kouzel, mečů, čarodějnictví, draků, předurčení a napětí. Kniha, od které se neodtrhnete. Nabitá postavami, do kterých se zamilujete, pohybujících se ve světě, na který jen tak nezapomenete.

Kniha číslo čtyři ze série bude brzy k dispozici!

“TRŮN PRO SESTRY je skvělé zahájení série, která obsahuje kombinaci uvěřitelných postav a překážek, se kterými se musejí vyrovnat. Neosloví jen mládež, ale i dospělé fanoušky fantasy, kteří hledají epické příběhy o přátelství a dobrodružství.”
--Midwest Book Review (Diane Donovan)

E-book

Czech

What other people think

Reviews of Píseň pro Sirotky (Trůn Pro Sestry--Kniha Třetí)