Polibek pro královny (Trůn pro sestry – Kniha šestá)

Polibek pro královny (Trůn pro sestry – Kniha šestá)

Description of book

“Představivost Riceové skutečně nezná mezí. V sérii TRŮN PRO SESTRY, která slibuje, že bude stejně zábavná, jako ty předchozí, nám předkládá příběh dvou sester (Sophie a Kate), sirotků bojujících o přežití v krutém a nebezpečném světě sirotčince. Naprostý úspěch. Nemůžu se dočkat, až se mi do rukou dostane druhá a třetí kniha!”
--Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

Nový epický fantasy bestseller z pera Morgan Rice!

V knize POLIBEK PRO KRÁLOVNY (Trůn pro sestry – Kniha šestá), přišel čas, aby Sophia skutečně dospěla. Přišel čas, aby vedla armádu, aby vedla národ, aby vystoupila a stala se velitelkou v nejepičtější bitvě, kterou kdy její říše uvidí. Její láska, Sebastian, je uvězněn a odsouzen ke smrti. Shledají se včas?

Kate se konečně osvobodila z čarodějčiny nadvlády a může se stát válečníkem, kterým vždy chtěla být. Její dovednosti budou otestovány v bitvě jejího života, zatímco bude stát po boku své sestry. Zachrání se vzájemně?

Královna leží v tratolišti krve a Rupert s lady d’Angelicou mají své vlastní plány. Vyjdou jim?

Tohle vše vyvrcholí epickou bitvou, která navždy rozhodne o budoucnosti koruny – a osudu celé říše.

POLIBEK PRO KRÁLOVNY (Trůn pro sestry – Kniha šestá) je šestou knihou nové ohromující fantasy série plné lásky, zlomených srdcí, tragédií, akce, dobrodružství, kouzel, mečů, čarodějnictví, draků, předurčení a napětí. Kniha, od které se neodtrhnete. Nabitá postavami, do kterých se zamilujete, pohybujících se ve světě, na který jen tak nezapomenete.

Šestá kniha ze série vyjde již brzy.

“TRŮN PRO SESTRY je skvělé zahájení série, která obsahuje kombinaci uvěřitelných postav a překážek, se kterými se musejí vyrovnat. Neosloví jen mládež, ale i dospělé fanoušky fantasy, kteří hledají epické příběhy o přátelství a dobrodružství.”
--Midwest Book Review (Diane Donovan)

E-book

Czech

What other people think

Reviews of Polibek pro královny (Trůn pro sestry – Kniha šestá)