For at opfylde en gammel vens sidste ønske og redde hans gods, indvilliger den uimodståelige Buck Melburne i at forlove sig med hans niece Clarinda.
Til sin forundring mærker han, at hun modsat alle andre kvinder ikke kan døje ham, og det opildner ham, så han for første gang selv bliver virkelig forelsket. Og da hans elskede pludselig svæver i en dødelig fare, skyer han intet middel for at redde hende. Men da en fanatisk gruppe satantilbedere udpeger hende som deres offer til satan, ser det hele håbløst og uløseligt ud.
Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.
Show more