Vid vattnet - erotiska noveller
      
Share this book    
”Min fru Anja tänder en cigarett. Vi står och tittar ut över vattnet. Det blåser lätt i hennes blonda hår, och jag lägger armen om henne. Även om vi har haft våra gräl, och inte alltid har varit snälla mot varandra, har jag en djup känsla av att vi hör ihop. Den här helgen behövdes och jag kan känna att vi börjar nå fram till varandra igen. Jag kysser henne på kinden. En lång och djup kyss.
Vi sätter oss i bilen och kör norrut. Härligt att färdas bort med öppna fönster längs de smala vägarna. Hennes hår är vått och jag känner lukten av det när jag kör, nöjd med att bara låta landskapet passera utanför. Vi kör upp till Gilleleje och hittar det lilla vandrarhemmet nere vid vattnet.
Senare på kvällen går vi ned till det lilla kaféet för att äta. Där sker något oväntat...”
Läs även ”Mor tar hand om dig”.
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Show more