Yö kanssasi / Uskalla elää

Yö kanssasi / Uskalla elää

Description of book

Yö kanssasi
Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, kun kysymyksessä on kätilö Isla Delamere, Melbournen ehkä loistokkain seurapiirijulkkis. Isla ei ole koskaan tavannut miestä, joka sytyttäisi hänet oikeasti – ennen kuin Alessi Manos, kulmakunnan uusi, upea lääkäri, suutelee häntä!

Alessille yhteistyö Islan kanssa on suloista piinaa! Ikuisesti on hänelle tuntematon sana, mutta hän osaa pitää huolen siitä, ettei nainen koskaan unohda heidän yhteistä yötään. Nyt omien sääntöjen noudattamisesta tuleekin Alessille mahdotonta – varsinkin kun hän saa selville Islan suurimman salaisuuden…

Uskalla elää
Jack Keller olkoon vain Australian kuumin komistus – entinen traumahoitaja Liesel Adler ei ole matkannut maailman toiselle puolelle vain kaatuakseen uuden sankarin syliin! Oma, suloinen Liam-poika on nyt etusijalla, ja kiinnostavat palomiehet pääsy ehdottomasti kielletty -aluetta.

Mutta Jackin suusta suuhun -menetelmä sytyttää Lieselin sydämessä tulen, jota on mahdoton sammuttaa. Voisiko Jack – viimeinen mies, johon hän olisi odottanut rakastuvansa – olla se ainoa mies, joka voi parantaa hänen särkyneen sydämensä?

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Yö kanssasi / Uskalla elää