Den anden søster

8h 57min
314 Sidor
John Adderley
bookCoverFor

Beskrivning av boken

”Følelsespaletten er fuld af farver i denne fremragende tempo- og atmosfærefyldte dobbeltplottede krimi”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Jyllands-Posten

Andet bind i serien om svensk-amerikanske John Adderley følger op på etterens nervepirrende cliffhanger.

Alicia Bjelke er en ung kvinde med et ansigt så vansiret, at folk enten vender sig bort eller stirrer på hende i fascination og afsky, når de får øje på hende. Desuden er hun hjernen bag den kontroversielle datingapp Raw, som ved hjælp af algoritmer matcher brugerne. Appen driver Alicia med sin smukke søster, Stella, som altid har stået i rampelyset. Da Stella bliver fundet myrdet, vendes Alicias liv med et på hovedet, og hun forstår, at hun er morderens næste offer.

Drabssagen falder i hænderne på den tidligere FBI-agent John Adderley, der opholder sig i Sverige under en ny identitet. Men da Adderleys forfølger, den nigerianske narkogangster Ganiru, får færten af ham, må han træffe en beslutning. Skal han tage kampen op med sin fortids dæmoner eller forlade Sverige og dermed også sin forældreløse niece? Mens håbet synes at være ude for Adderley, viser drabsefterforskningen sig pludselig at være til hans fordel.

Den anden søster er en fortælling om de skygger, fortiden kaster over ethvert menneskes liv. Første bind, Det sidste liv, blev kåret som Årets krimidebut i 2020 i Sverige.

Översättare::

Rolf Stavnem

Format::

E-bok:
Ljudbok:

Del:

2

Tid ljudbok:

8h 57min

Sidor e-bok:

314

Språk::

Danska

Utgiven::

2023-09-14

Förlag ljudbok::

People's Press

ISBN ljudbok::

9788775933747

Förlag e-bok::

People'sPress

ISBN e-bok::

9788775934843