Håndteringen af udøde

9h 45min
347 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Stockholm midt i august: Det er unaturligt varmt, selv om det er aften, og alle mennesker har hovedpine. Det føles, som om byen er hyllet ind i et elektrisk felt. Omvendt strømafbrud – lamperne kan ikke slukkes, ingen maskiner kan slukkes. Der er panik i luften. Og pludselig er det hele forbi. Som om ingenting er hændt …

Den pensionerede journalist Gustav Mahler er træt af livet. Alt er gået galt, og værst af alt er hans elskede barnebarn Elias død i en tragisk ulykke. Men så modtager Mahler en opringning fra en gammel kontakt på Danderyds sygehus, som påstår, at de døde vågner. Det må være en joke, men Mahler tager alligevel ud for at undersøge sagen. Et uforståeligt og skræmmende syn møder ham, og lægerne på sygehuset bekræfter: Masser af mennesker, der er afgået ved døden, vågner til live igen. En tanke slår ned i Mahler. Elias. Og selv om drengen er begravet, véd Mahler bare, at han må på kirkegården.

HÅNDTERINGEN AF UDØDE er en skrækroman af klassisk snit, men også en gribende fortælling om kærlighed, der trodser selv døden.

Uppläsare:

Översättare:

Jesper Klint Kistorp

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 45min

Sidor e-bok:

347

Språk:

Danska

Utgiven:

2022-02-02

Förlag ljudbok:

Modtryk

ISBN ljudbok:

9788770076203

Förlag e-bok:

Modtryk

ISBN e-bok:

9788770076296

© Modtryk (Ljudbok)