Saarto ja myrsky

Betyg 4.2
12h 22min
263 Sidor
Grishaversumi
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Hengästyttävä fantasiaseikkailu ystävyydestä, lojaaliudesta, vallasta ja rakkaudesta

Alina Starkov on Ravkan ainoa auringonkutsuja, ja kaikki haluavat valjastaa hänen voimansa omaan käyttöönsä. Erityisesti Ravkan voimakkain grisha, Varjo, jonka Sysikuilussa syntynyt uusi voima venyttää luonnollisen maailman rajoja ennennäkemättömällä tavalla.

Alina ja Mal ovat paenneet Novyi Zemiin, jossa yrittävät piilotella etsijöiltä. Pian kohtalo kuitenkin saavuttaa Alinan, joka huomaa, että hänen ainoa vaihtoehtonsa on oppia hyväksymään voimansa ja niiden tuoma asema. Mutta mitä vahvemmaksi voimat kasvavat, sitä syvemmälle Alina vajoaa kielletyn taikuuden houkutuksiin, ja sitä kauemmaksi hän etääntyy rakastamastaan Malista. Alinan on valittava kotimaansa, voimansa ja ikuiseksi uskomansa rakkautensa välillä - tai uskallettava panna ne kaikki vaakalaudalle lähestyvän myrskyn kourissa, jonka vain hän voi pysäyttää.

Saarto ja myrsky on kansainvälisen huippusuosion saavuttaneen Grishaversumi-trilogian toinen osa. Alinan tarina alkoi romaanissa Varjo ja riipus. Trilogiasta on parhaillaan tekeillä Netflix-sarja.

Författare::

Översättare::

Meri Kapari

Format::

E-bok:
Ljudbok:

Tid ljudbok:

12h 22min

Sidor e-bok:

263

Språk::

Finska

Utgiven::

2020-08-31

Förlag ljudbok::

Aula & Co

ISBN ljudbok::

9789523640924

Förlag e-bok::

Aula & Co

ISBN e-bok::

9789523641099

© Aula & Co (Ljudbok)

© Aula & Co (E-bok)