Sommerøen

Betyg 3.8
9h 49min
346 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

For ti år siden forlod Nora fra den ene dag til den anden sin mand og to teenagedøtre, og datteren Ruby har ikke talt med hende siden. I løbet af de ti år er Nora blevet en berømt og elsket brevkasseredaktør, hvorimod Ruby flakser fra job til job uden styr på sin tilværelse.

Ruby hader den mor, der svigtede hende, og er fuld af foragt, hver gang hun hører Nora rådgive fortvivlede mennesker om at tilgive deres utro ægtefælle, elske deres børn, gøre et forsøg – og endnu et og endnu et. For Nora er jo en hykler, selv om hendes fans ikke ved det!

Da så Noras fortid eksploderer i hovedet på hende – ikke blot skred hun fra sin familie, hun havde også en affære, mens hun var gift – fryder Ruby sig. Hævn! Og endnu bedre bliver det, da hun kontaktes af en boulevardavis og tilbydes en hårdt tiltrængt pose penge for at skrive den sande historie om sin mor.

Men hvad er sandheden? Ruby ved det ikke, hun har jo ikke haft kontakt med sin mor i ti år, og modvilligt må hun erkende, at hun simpelthen er nødt til at genoptage forbindelsen med Nora. Mor og datter isolerer sig i det gamle hjem ude på Sommerøen, Nora med et brækket ben og på flugt fra en blodtørstende fanskare, og Ruby med skriveblok og skumle hensigter.

På Sommerøen genser Ruby sin første store kærlighed, Dean, der er taget ud til øen sammen med sin kræftsyge bror. De tre var for mange år siden uadskillelige venner, men meget har ændret sig siden.

Udgivet første gang i 2001, genudgivet digitalt i 2023.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Ursula Baum Hansen

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 49min

Sidor e-bok:

346

Språk:

Danska

Utgiven:

2023-02-20

Förlag ljudbok:

Gyldendal

ISBN ljudbok:

9788702371895

Förlag e-bok:

Gyldendal

ISBN e-bok:

9788702371901