Talo maailman reunalla

Betyg 4.2
8h 9min
179 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Vuosi Islannin maaseudulla on kaikkea muuta kuin vuosi Provencessa!

Talo maailman reunalla on hurja ja hykerryttävä kertomus Islannin syrjäisimpään kolkkaan muuttaneen perheen ei niin tavallisesta arjesta yhden arktisen vuodenkierron aikana.

Uusi kotiseutu Länsivuonot on henkeäsalpaavan kaunis, mutta vain 6 000 ihmisen asuinpaikka. Rämön perheen kotina on ikivanha kivitalo, yhtä omintakeinen kuin seudun asukkaat. Mahtimiehet ja -naiset, jotka koputtavat ovelle, kun uudisasukkailta loppuvat konstit, ja jotka tietävät talon salaisuudet.

Suurin mahti on kuitenkin luonnolla. Kesällä aurinko nousee pohjoisesta ja aallot iskeytyvät ikkunoihin. Talvella kylää koettelee monta kertaa ófærð. Läpipääsemätön. Sää, jolloin edes iso nelivetomaasturi ei pääse tielle. Ja kerran lumi vyöryy kylään, peruuttamattomin seurauksin.

Kaupunkilaisperheen vuosi maaseudulla on yllätyksellinen, antoisa ja unohtumaton.

Satu Rämö on luova yrittäjä, kirjailija ja suosittu somevaikuttaja. Rämön islantilaista yhteiskuntaa kuvannut Islantilainen voittaa aina -teos sai Vuoden matkakirja -palkinnon. Yhteensä hän on julkaissut parisenkymmentä kirjaa eri elämänalueilta, muun muassa äitiydestä, yrittäjyydestä ja hevosvaelluksista.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

8h 9min

Sidor e-bok:

179

Språk:

Finska

Utgiven:

2021-06-03

Förlag ljudbok:

WSOY

ISBN ljudbok:

9789510462522

Förlag e-bok:

WSOY

ISBN e-bok:

9789510462539

Vad andra tycker

Recensioner av Talo maailman reunalla

Suosittelen...mielenkiintoinen...hauska... Paljon tietoa islantilaisesesta arkipäivästä. Mukavia ruoka- ja leivontaohjeita. Mielyttävän ääninen lukija.

Pirjo