Tornaràs a Alaska

534 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

De l’autora de l’èxit internacional El rossinyol, una obra èpica d’amor i supervivència que posa a prova l’esperit humà i la indestructible força de les dones.
L’Ernt Allbright torna de la guerra del Vietnam transformat en un colèric, desconegut. Quan, un cop més, el despatxen de la feina, pren una decisió impulsiva: marxar amb la família cap al nord, a Alaska, l’última frontera. La seva esposa Cora estaria disposada a qualsevol cosa per l’home a qui estima, mentre que la Leni, de només tretze anys, atrapada en el remolí de la relació apassionada i tempestuosa dels seus pares, té l’esperança que una terra nova reportarà un futur millor a la seva família.
Al començament, Alaska sembla la resposta a les seves pregàries. Allà descobreixen una comunitat independent i generosa formada per homes lluitadors i dones encara més fortes. Tanmateix, la foscor del cru hivern deteriora el fràgil estat mental de l’Ernt. La família comença a esquinçar-se i, ben aviat, l’amenaça a dins de casa serà molt més temible que els perills de fora. A l’interior de la petita cabana que habiten, embolcallada per divuit hores de nit i sota un mantell de neu, mare i filla descobreixen una veritat espantosa: estan soles. I prenen consciència que en aquell entorn hostil ningú no les podrà salvar, tret d’elles mateixes.
«Una barreja de tragèdia grega i tensions familiars. Una obra magistral.» Kirkus
«Potent retrat d’una família en crisi i d’una comunitat que s’enfronta al canvi.» Booklist

Författare:

Översättare:

Mar Albacar i Morgó

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

534

Språk:

Katalanska

Utgiven:

2018-01-15

Förlag e-bok:

Ara Llibres

ISBN e-bok:

9788416743575