Valinta

Betyg 4.3
8h 42min
206 Sidor
Valinta
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Elämä josta America on unelmoinut, ei vedä vertoja tulevaisuudelle, jota hän ei ole osannut kuvitellakaan.

Kiera Cassin romanttinen, tulevaisuuteen sijoittuva Valinta-sarja on käännetty 40 kielelle ja se on ollut huippumenestys kaikkialla maailmassa. Pian se nähdään elokuvana Netflixissä.

Valinta on tositv-peli, jossa 35 nuorta naista kilvoittelee prinssi Maxonin sydämestä. Pelin voittaminen tarkoittaa ylellistä elämää palatsissa, se on mahdollisuus paeta mitäänsanomattomuutta, jonka kukin on syntymässään saanut itselleen.

Mutta America Singerille peliin joutuminen on painajainen, sillä hänen sydämensä kuuluu jo Aspenille, kielletylle rakkaudelle. Sitten America kohtaa prinssi Maxonin, ja hän tajuaa, että elämä josta hän on unelmoinut, ei vedä vertoja tulevaisuudelle, jota hän ei ole osannut kuvitellakaan.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. Hänen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentämistä, salaatteja sekä sitä, että ihmiset eivät käytä ajaessaan vilkkua. Hän rakastaa toimistotarvikkeita, poikabändejä ja jälkiruokia. Lue lisää Cassin kirjoista: kieracass.com.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Laura Haavisto

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

1

Tid ljudbok:

8h 42min

Sidor e-bok:

206

Språk:

Finska

Utgiven:

2020-11-23

Förlag ljudbok:

WSOY

ISBN ljudbok:

9789510464229

Förlag e-bok:

WSOY

ISBN e-bok:

9789510465851

Vad andra tycker

Recensioner av Valinta

Lyssnar denna serie tredje gången. Den dra mig till sin egen värld varje gång mer och mer. Älskar !

ELLA BEATA