Bokomslag för Det beskidte arbejde - 2

Det beskidte arbejde - 2

Beskrivning av boken

Da enken Elsa Karlsson en tidlig morgen i oktober er ude på sin sædvanlige gåtur med den gamle labrador Vagabond, ser hun en kummefryser på en parkeringsplads uden for skoven. Ovenpå fryseren ligger en plastikpose, som Vagabond er meget ivrig efter at komme til. Da Elsa endelig får hevet posen fra hunden, opdager hun en fod. En afskåret menneskefod.

Kummefryseren viser sig at indeholde kropsdelene fra en familiefar, der nogle måneder tidligere forsvandt sporløst, da han var på vej fra arbejde.

Politiinspektør Ingrid Bergman og hendes team fra Göteborgs politi får den makabre sag. Sporene peger i forskellige retninger. Flere mænd er forsvundet hen over sommeren, men mændene kendte ikke hinanden og havde tilsyneladende ingen lighedspunkter.

Da endnu en kummefryser med ligdele dukker op, får efterforskningsteamet travlt; er det en seriemorder, de jager? Samtidig konfronteres Ingrid med sin egen familietragedie.

Det beskidte arbejde er anden bog i krimiserien om den ambitiøse politiinspektør Ingrid Bergman fra efterforskningsafdelingen ved Göteborgs politi.

Pressen skriver:

”En serie med masser af muligheder, og som vil blive spændende at følge med i”
– Lektørudtalelse

”Jeg elsker den her type krimi. Ingrid er et rart bekendtskab, og bøgerne er spændende; man er hele tiden spændt på, hvad der nu sker.”
***** Bokus.se

”Spændende bog, hvor man ikke kan regne ud, hvem gerningsmanden er.”
***** - Bokus.se

”God og spændende krimi.”
**** - Bokus.se

LjudbokE-bok

Danska