Kysy mitä vain

Kysy mitä vain

Beskrivning av boken

Digiaikakauden sympaattisin romanttinen komedia

Viimeisin tekstiviesti, jonka Daisy Parsloe sai älyjääkaapiltaan, koski jotain homeista perunasalaattia. Töissä tv-tuotantoyhtiössä menee railakkaasti päin prinkkalaa, rakkauselämä ei totisesti kukoista, ja hänen vanha äitinsä Chloen muisti on alkanut reistailla. Ja nyt näyttää siltä, että jopa kodinkoneet tuomitsevat hänen elämänvalintansa.

Sitä Daisy ei kuitenkaan tiedä, että emäntänsä jokaista liikettä seuraavilla älylaitteilla on suunnitelma. Ne ovat yhdistäneet voimansa esineiden internetin kautta ja aikovat sysiä Daisya panemaan asiat kuntoon - ja auttaa hänen äitiään pärjäämään itsenäisesti asteittain pahenevasta höperöitymisestä huolimatta. Käynnistyy Operaatio Daisy, joka tulee tekemään niin äidin kuin tyttären elämästä paljon, paljon onnellisempaa

P. Z. Reizin työskenteli toimittajana ja tuottajana sanomalehdissä ja radiossa ennen kirjailijanuraansa. Hän on ollut mukana useissa startup-hankkeissa, joista ei ollut uhmaamaan Googlen, Twitterin tai Facebookin asemaa. Reizin asuu Lontoossa.

Vad andra tycker

Recensioner av Kysy mitä vain