Bokomslag för Lanz Kalmar - Viimeinen perillinen

Lanz Kalmar - Viimeinen perillinen

Beskrivning av boken

Voitko itse päättää elämäsi suunnan, jos kannat verenperintönä poikkeuksellista kykyä?

Viimeinen perillinen aloittaa koukuttavan Lanz Kalmar -toimintasarjan nuorille. 14-vuotias Lanz elää tavallista teinin arkea, kunnes saa vihjeen oikeasta suvustaan ja joutuu silmäkkäin syvälle haudattujen salaisuuksien kanssa.

Lanz Ordovik saa kutsun pelätyn Kolossin muurien sisällä pidettävään tarkastukseen, joka kokoaa yhteen niin ensimmäisen vyöhykkeen eliittiperheiden jälkeläiset kuin uloimman vyöhykkeen köyhyydessä elävät nuoret. Tätinsä kasvattama Lanz kuulee yllättäviä tietoja vanhemmistaan ja perimistään kyvyistä. Hän ryhtyy hullunrohkeaan yritykseen selvittääkseen lisää – vain löytääkseen itsensä pian pahimmasta mahdollisesta paikasta.

Lanz Kalmar -sarjassa vetävä toiminta ja terävä huumori yhdistyvät kiinnostaviin teemoihin elämästä totalitaarisessa yhteiskunnassa.

Mikko Kalajoki (s. 1972) on julkaissut kiitettyjä teoksia lasten- ja nuortenkirjoista rikosromaaneihin. Lastenromaani Almus – Tännetuloa terve! (2022) oli ilmestyessään Runeberg Junior -, Arvid Lydecken - ja LukuVarkaus-palkintoehdokkaana.