Bokomslag för Myyrmannin räjähdys

Myyrmannin räjähdys

Beskrivning av boken

Vuonna 2002 sattunut räjähdys Myyrmäen kauppakeskuksessa Vantaalla järkytti koko maata. Tekijä saatiin selville nopeasti, mutta poliisin oli vielä tutkittava henkilön taustat ja tekoon johtaneet tapahtumat perin pohjin. Täyttä varmuutta teon syistä ei välttämättä koskaan saada selville.

Tapauksessa mukana olleen rikosylikonstaapeli Antti Syrjäahon selonteko kohtalokkaasta tapauksesta kertoo tutkinnan etenemisestä, yksityiskohdista ja lopputulemasta. Myyrmannin räjähdys on osa Pohjolan poliisi kertoo -sarjaa.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.