Bokomslag för Pandekagehuset

Pandekagehuset

Beskrivning av boken

Fra Jennifer Egan, en af ​​vor tids mest anerkendte forfattere, kommer nu en ny roman, som hun kalder en ‘søskenderoman’ til sin pulitzerprisvindende bestseller ‘Tæskeholdet banker på’, hvorfra flere personer går igen.

I åbningen på ‘The Candy House’ møder vi den geniale Bix Bouton, hvis firma har så stor succes, at han er en af ​​de teknologiske halvguder, som vi alle er på fornavn med. Bix er rastløs og desperat efter en ny revolutionerende idé. Han finder den i en kreds af Columbia-professorer, hvoriblandt en eksperimenterer med at ‘downloade’ hukommelse. Det er 2010. Inden for et årti har Bixs nye teknologi forført masserne. Men ikke alle.

I fascinerende fortællinger, der hænger sammen på kryds og tværs, viser Egan konsekvenserne af Bix’ nye teknologi livet igennem for romanens personer, hvis veje krydser hinanden i flere årtier. Romanen er et dybt bevægende vidnesbyrd om ​​menneskelig længsel efter ægte forbindelser, kærlighed og privatliv i en verden, hvor minder og identitet bliver overeksponeret gennem teknologien.

LjudbokE-bok

Danska