Bokomslag för Se vain tapahtui – Lapsensurmaaja Ingeborg Anderssonin tarina

Se vain tapahtui – Lapsensurmaaja Ingeborg Anderssonin tarina

Beskrivning av boken

Kylmänä kevätpäivänä vuonna 1929 Artur Andersson löytää kotoaan kolme pientä lastaan kuolleina – hänen 27-vuotias vaimonsa Ingeborg on hukuttanut lapset pyykkipaljuun ja istuu nyt pöydän ääressä.

Mikä ajoi 27-vuotiaan Ingeborgin surmaamaan omat lapsensa? “Se vain tapahtui” on koskettava ja inhimillinen kuvaus nuoresta naisesta, jonka psyykkeen rikkoutuminen johti käsittämättömään tragediaan ja perheen tuhoutumiseen.

Ingeborg Anderssonin tapaus oli kirjailija Maria Bouronclen suvun vaiettu salaisuus yli 70 vuoden ajan, kunnes Bouroncle lähti selvittämään isotätinsä traagista perhekohtaloa. Kirjan innoittama dokumentti “The Child Murderess of Vesene” on voittanut useita palkintoja.

KIRJASTA SANOTTUA

“Maria Bouroncle vie meidät syvälle tarinaan tosielämän murhasta näyttääkseen rikoksen takana piilevän inhimillisyyden – jopa rakkauden. Vangitseva lukukokemus – unohtumaton, tunnelmallinen ja pohjimmiltaan sydäntäsärkevä.” -Manil Suri, bestseller-kirjailija

Maria Bouroncle (s. 1965) on tehnyt pitkän uran kansainvälisessä kehitysyhteistyössä. Nykyään hän asuu kotikaupungissaan Göteborgissa ja työskentelee päätoimisesti kirjailijana. “Se vain tapahtui” on Bouronclen esikoisteos.