Bokomslag för Seikkailijat ja salaisuuksien kaupunki

Seikkailijat ja salaisuuksien kaupunki

Beskrivning av boken

Egyptiläinen aarre ja salaperäisiä vihjeitä – Seikkailijat ovat vauhdissa taas!

Lara, Rufus, Tom ja Barney-koira valmistautuvat viettämään rauhallista joululomaa ja osallistumaan egyptologien vuosittaiselle lounaalle, jonka aikana heidän on tarkoitus saada palkinto kesän ja syksyn aikana tekemistään uskomattomista aarrelöydöistä. Osa kalleuksista on näytteillä illallisen järjestävässä museossa, mutta kesken tapahtuman ne kaikki yhtäkkiä ryöstetään!

Seikkailijat alkavat selvittää rikosta yhdessä Laran Logan-sedän ja hänen naapurissaan asuvan Daisy-tytön kanssa. Pian heidän kannoillaan on kokonainen rikollisjoukkio, jota he joutuvat pakenemaan varastetulla kaksikerroksisella bussilla. Onnistuvatko lapset pakenemaan mestarivarkaita ja pelastamaan aarteen, ennen kuin se menetetään ikiajoiksi?

Seikkailijat ja salaisuuksien kaupunki on arvoituksia ja aarteita vilisevän Seikkailijat-sarjan kolmas osa. Lähde mukaan Laran, Rufuksen, Tomin, Daisyn ja Barney-koiran vauhdikkaalle matkalle Lontoon salaisiin tunneleihin ja piilopaikkoihin, joita et tiennyt olevan olemassakaan!

Jemma Hatt on Englannin Kentissä asuva kirjailija. Hänen Seikkailijat-sarjaansa ovat innoittaneet ne monet seikkailukertomukset, joita hän itse luki lapsena. Sarjaa on myyty pelkästään englanniksi yli 50 000 kappaletta.

Suositusikä 7+