Bokomslag för Solskin i hjertet

Solskin i hjertet

Beskrivning av boken

Et øjebliks sandhed

Jordemoren Annie forguder de babyer, hun hjælper til verden. Men til sin store sorg kan hun ikke selv få børn. Så sker miraklet! Efter en enkelt nat med Raphael Castillo bliver hun gravid. Et barn, som Annie har tænkt sig at tage sig af selv! Fødselslægen Raphael er dog fast besluttet på at tage en aktiv del i sit barns liv. Men da deres lille pige bliver født for tidligt, er der ikke så meget, han kan stille op. Det eneste, han kan, er at holde om Annie og få hende til at forstå, at han vil være ved hendes og deres datters side, hvad der end sker!

En lille bonus

Connor North er en livsnyder, single og milliardær. Men på et splitsekund går han fra at være forlover ved sin vens bryllup til at blive værge for vennens barn ...

Med Max kom kærligheden

Da enspænderen dr. Gus Buchanan finder ud af, at han har en moderløs, nyfødt søn, er han nødt til at bede Holly om hjælp. Kan de lægge den smertefulde fortid bag sig og starte forfra på en frisk sammen med lille Max?

Den gyldne regel

Den stenrige privatdetektiv Zeke Travers blander aldrig arbejde og privatliv, i hvert fald ikke før han møder Sheila. Han arbejder på at løse sagen om en forladt baby, og hun er sygeplejersken, der tager sig af den lille pige. Den umiddelbare tiltrækning mellem dem frister Zeke til at bryde sin gyldne regel.

E-bok

Danska