Bokomslag för Vuosisadan rikos

Vuosisadan rikos

Beskrivning av boken

Vuonna 1932 Yhdysvalloissa tapahtui rikos, joka sai osakseen valtavasti huomiota. Charles Lindbergh, ensimmäinen Atlantin yli lentänyt mies, oli perheineen viettämässä iltaa uudessa kodissaan New Jerseyssä, kun perheen puolitoistavuotias poika vietiin sängystään. Kidnappaaja vaati pian itselleen huomattavan summan rahaa. Alkoi valtava poliisioperaatio lapsen takaisin saamiseksi. Kuka pojan oli vienyt? Niin poliisi kuin perhekin olivat tapahtuneesta ymmällään.

Vuosisadan rikos -poliisiselonteossa pureudutaan kuuluisaan kidnappaustapaukseen. Selonteon on kirjoittanut suomalainen rikoskomisario, joka pitää tapausta yhtenä merkittävimmistä 1900-luvulla tapahtuneista rikosjutuista.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.

LjudbokE-bok

Finska