Bokomslag för Yksinäisten sydänten joulupäivystys
Kommande bok

Ljudbok & E-bok: 2024-10-23

Yksinäisten sydänten joulupäivystys

Beskrivning av boken

Pakettiautollinen hyvää joulumieltä!

Callum Bloodworthin Yksinäisten sydänten joulupäivystys on hyvän mielen joulukertomus Elsasta, joka haluaa ilahduttaa ihmisiä yksi joulujuhla kerrallaan.

Elsa ja Sofia saavat mahtavan idean: viedä jouluiloa niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse joulunviettoon. Tätä varten he hankkivat pakettiauton ja koristelevat sen jouluiseksi. Kuka tahansa voi nyt tilata kiertävän joulujuhlan luokseen tai lähettää sen viemään iloa jollekin toiselle. Mutta ennen kuin Elsa ja Sofia ehtivät aloittaakaan, Sofian äiti sairastuu vakavasti ja hänen on matkustettava äitinsä tueksi.

Muutaman mutkan kautta Elsa lähtee matkaan yksin. Hän vie pakettiautollaan joulujuhlan synkälle teinille, vihaiselle herralle ja monelle muulle. Jostain syystä Elsa tapaa matkansa varrella useamman kerran Hugon, miehen joka on pukeutunut tontuksi. Tämä tonttu on yllättävän puoleensavetävä, mutta ei kai kukaan hullu nyt voi tonttua deittailla…

Hurmaavan lämminhenkinen Yksinäisten sydänten joulupäivystys saa sydämen vapisemaan ja tonttulakin kellon kilisemään.

Kirjailija Callum Bloodworth (s. 1990) on syntyjään brittiläinen, mutta kasvanut Ruotsin maaseudulla. Hän asuu perheensä kanssa Ekerössä ja työskentelee toimittajana. Yksinäisten sydänten joulupäivystys on hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa.

LjudbokE-bok

Finska