MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent
  
Share this book    
MasterFlirt is een project dat vrouwen vaardiger maakt in hun omgang met mannen. Het werk baseert zich grotendeels op de evolutiepsychologie, waarvan de resultaten worden vertaald in praktische handvatten.

Bindingsangst bij mannen bestaat niet. Bindingsangst betekent alleen dat de man bij jou niet vindt wat hij nodig heeft. Als je die ware wilt vinden én binden, moet je dus goed weten wat hij nodig heeft en hem dát geven. Maar… wat hij nodig heeft is niet wat jij nodig hebt: mannen zijn geen vrouwen met een penis! Mannen willen niet alleen maar seks! Mannen willen ook bewondering, vrijheid, dingen doen, individualiteit, en ja, ook seks.

Dit luisterboek geeft inzicht in wat een man nodig heeft en hoe je hem dat kunt geven zonder jezelf te verliezen. Hoe je zelf op die perfecte man kunt afstappen maar hem tegelijkertijd het gevoel geeft dat hij jou veroverd heeft. Hoe je voorkomt dat je steeds op de verkeerde valt en waar je naar moet kijken om te ontdekken of hij de ware voor je is. En natuurlijk, hoe je ervoor zorgt dat hij nooit meer bij je weg wil.

De van tijdschriftartikelen en interviews bekende ”MasterFlirt coach” Tijn van Ewijk legt uit wat mannen echt willen, zodat jij de voor jou perfecte vent kunt vinden én binden!

Inhoud
Introductie
Versieren is als vissen - gebruik het juiste aas
Mannen en vrouwen begrijpen niets van elkaar
Wat willen mannen nu eigenlijk?
Van oogcontact tot seks - de do's en don'ts
Het kennismakings proces - prijs hem tot je bloost
Hoe verander je een man in 'de ideale man'?
Vrijheid blijheid... en hij doet straks alles voor jou!
Mannen willen bewonderd worden... door jou
Het man's - leer zijn taal begrijpen
Show more