Mindfulness Collection 
En samling av de mest omtyckta mindfulness övningarna som kan användas för att hantera stress och oro. Metoden går ut på att du fokuserar på det som finns i just denna stund, i nuet. 
Att öva mindfulness

Du kan öka din förmåga till mindfulness genom att meditera och öva på dessa ljudfiler. Du kan med fördel lyssna på dem en i taget under sju veckor. övningarna är korta och utan musik. 

1. Andningsankaret 
2. Kroppscanning kort 
3. Kroppscanning lång 
4. Inre samling 
5. Riktad uppmärksamhet 
6. Acceptans 
7. Inre Kompass
8. Medkänsla 
9. Självkänsla 
Mindfulness används ibland inom sjukvården för att lättare hantera stress, ångest och nedstämdhet. Mindfulness används ibland inom sjukvården för att öka förmågan att hantera följande besvär: stress smärta och sömnproblem du kan utföra dessa övningar när somhels under dagen.

Dessa ljudfiler är en del av Mindfulnessprogrammet 7 veckor till mera lugn och harmoni 
Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler
För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Show more