Narataija de priesteres
  
Share this book    
Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijke wijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is dat wel zo?

Johan reist af naar Brazilië om zelf op onderzoek te gaan, naar het lot van zijn ouders en naar de tempel in het Amazonegebied waar zij naar op zoek waren geweest.

Maar als hij de tempel vindt, is dat niet het enige dat hij daar ontdekt. Hij ontmoet een jonge vrouw genaamd Narataija, die afstammeling is van de Miadara. Dit oude, nu vergeten volk leefde lang geleden in het Amazonegebied en heeft destijds de Aarde verlaten.

Johan raakt door zijn kennismaking met Narataija verwikkeld in een bijzonder avontuur, waarbij het verslaan van een grote vijand van de Miadara niet het enige probleem is: een onbekende beschaving bedreigt Johan's eigen planeet, Aarde.

Zeven Relieken kunnen hem helpen bij het bestrijden van die bedreiging, maar dan moet hij ze wel eerst weten te vinden. De geheimzinnige priesteres die Johan's pad kruist, lijkt daar meer van te weten.

Als tijdens de zoektocht naar de Zeven Relieken van Gaia de dreiging als maar groter wordt, is het onvermijdelijk dat de Aarde in aanraking komt met de Miadara.

De tijd dringt, en Johan zal haast moeten maken om de Aarde te redden.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Di manidriaga, de Drakenmeester verschenen.
Show more