Renoveringen - erotisk novell
      
Share this book    
”Maerit smekte henne efter ryggen, drog ner dragkedjan i klänningen så att den föll till golvet. Hon knäppte upp behån och kysste brösten, fortsatte ner över magen och följde kanten på trosan.”
Med en uppslitande separation i bagaget återvänder Veronica till huset som fascinerade henne så som femtonåring. Nu är hon där i egenskap av fotograf och ska göra ett reportage om den varsamma och mycket imponerande renovering som huset genomgått sedan dess. Den nya ägaren presenterar sig som Maerit och tar emot henne i snickarbyxor, jordiga händer och, noterar Veronica, ingen behå.
De följande dagarna ger Maerit prov på sin gästvänlighet. Veronica blir bjuden på middagar i det vackra huset och det visar sig att hon och Maerit har mycket att prata om – samtidigt som spänningen sakta stiger mellan de två kvinnorna.
Alexia Stande skriver erotisk feelgood, gärna jordnära där erotiken slår ut i full blom. Natursköna miljöer som skog och hav ger henne skrivlust och inspiration. Det är också där som novellerna utspelar sig.
Show more