Etsiväkerho Hurrikaani ja kadonneet kortit
      
Share this book    

Etsiväkerho Hurrikaani on jälleen toiminnassa ja ryhtyy ratkomaan yöllisen tunkeilijan arvoitusta!

Pihlakylän kivinen koulu seisoo hiljaa helmikuisen yön pimeydessä, mutta seuraavana aamuna oppilaita odottaa karmea näky: koulun seinälle ripustettu vihreä postilaatikko on säpäleinä. Sen sisältä on varastettu kaikki ystävänpäiväkortit, joita oppilaat olivat tehneet toisilleen.

Hurjamaineinen rehtori Pukinparta haluaa jonkun vastuuseen tapauksesta. Rehtorin tulilinjalle joutuu kaikkien oppilaiden suosikki, vahtimestari Strömberg, joka saa potkut. Neljäsluokkalaiset kaksoset Jesse ja Jenni Karhunen eivät aio sallia rehtorin epäreilua käytöstä. He ryntäävät kotipihansa puuvajaan ja kaivavat sen hyllyiltä sinikantisen muistikirjan. Sisarusten edellisenä kesänä perustama Etsiväkerho Hurrikaani on jälleen toiminnassa ja ryhtyy ratkomaan yöllisen tunkeilijan arvoitusta!

Tamperelainen Jari Mäkipää (s. 1978) tunnetaan Etsiväkerho Hurrikaani sekä Masi Tulppa -kirjasarjoista. Aiemmin Mäkipää on työskennellyt kymmenen vuoden ajan YLEn lasten ja nuorten toimituksessa tuottajana, toimittajana, ohjaajana ja juontajana. Koulutukseltaan Mäkipää on taiteiden maisteri ja medianomi.

Show more