Etsiväkerho Hurrikaani ja kammokellari
      
Share this book    

Etsiväkerho Hurrikaani ja kammokellari jatkaa neljän nokkelan etsivänuoren jännittäviä ja hauskoja seikkailuja.

Ikkunoiden takana raivoaa hurja syysmyrsky, mutta Pihlakylän koulussa on hilpeä tunnelma. Oppilaat ovat saapuneet viettämään kaikkien luokkien yhteistä yökoulua. Etsiväkerho Hurrikaani eli Jesse, Jenni, Matias ja Karoliina ovat myös mukana. Nelikkoa harmittaa, sillä Pihlakylässä on viime aikoina ollut aivan liian rauhallista ja tylsää. He eivät vielä tiedä, että kaikki tulee muuttumaan tämän yhden myrskyisän yön aikana.

Koulun kolkossa aulassa on kapea puuovi, jota kukaan ei ole aiemmin huomannut. Jostain syystä se on tänä iltana raollaan. Oven takana laskeutuvat narisevat portaat alas kellariin. Sieltä, pölyisten laatikoiden ja hämähäkinseittien keskeltä, paljastuu jotain kammottavaa, joka muuttaa koko yökoulun tunnelman. Kun vielä yksi ekaluokkalainen katoaa jälkiä jättämättä, Etsiväkerho Hurrikaanin on kohdattava pelkonsa. Onko Pihlakylän koulussa kummitus ja mitä karmeaa se on suunnitellut koulussa yöpyvien oppilaiden varalle?

Tamperelainen Jari Mäkipää (s. 1978) tunnetaan Etsiväkerho Hurrikaani sekä Masi Tulppa -kirjasarjoista. Aiemmin Mäkipää on työskennellyt kymmenen vuoden ajan YLEn lasten ja nuorten toimituksessa tuottajana, toimittajana, ohjaajana ja juontajana. Koulutukseltaan Mäkipää on taiteiden maisteri ja medianomi.

Show more