Kuutamopoukama

Kuutamopoukama

Description of book

Kuutamopoukama
Tervetuloa Chesapeake Shoresiin! Bestsellerkirjailija Sherryl Woods on luonut persoonallisten henkilöhahmojen ja lämpimien tunteiden täyttämän maailman.

Jess O´Brien ja Will Lincoln; he ovat vältelleet toisiaan, kiertäneet toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa jo kouluajoista lähtien. Nyt Jess on tarkkaavaisuushäiriöstään huolimatta menestyvän majatalon, Kotkanpesän, omistaja ja Will taas psykologi, joka on juuri perustanut nettiin deittipalvelu Merenrantalounaan.

Tyttöjen iltana Jess kirjautuu deittipalveluun ystäviensä kanssa. Will ei suostu palvelussa ehdottamaan itseään seuraksi Jessille. Mutta onnistuisivatko treffit oikeassa elämässä? Spontaanisti? Jos pikkukaupunki, utelias suku ja pitkä yhteinen ihastumisen historia sellaista edes sallisivat. Kohta koko O´Brienien suku on juonessa mukana, tai vähintäänkin tietoinen Jessin ja Willin suhteen etenemisestä.

Kuutamopoukama on rauhan satama luonnonhelmassa, poissa toisten katseilta, ja yllätyksiä täynnä Jessillekin, vaikka hän on käynyt siellä teini-iästä asti. Edes talvinen viima ei kylmennä paikan romantiikkaa, kun on oikea hetki tehdä ratkaiseva askel sydänten välillä.

Author.Sherryl Woods

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Kuutamopoukama