Salaisuuksien varjot / Häät palazzossa / Epäluottamuksen erottamat

Salaisuuksien varjot / Häät palazzossa / Epäluottamuksen erottamat

Description of book

Salaisuuksien varjot

Grace ei tuntenut Khalis Tannousia, joka oli palkannut hänet arvioimaan edesmenneen isänsä taidekokoelman, mutta hän tunsi Tannousin perheen epärehellisen maineen. Tunteet, joita Khalis hänessä herätti, saivat hänet pelästymään. Heidän suhteellaan ei voisi olla tulevaisuutta, jos hän ei kertoisi totuutta menneisyydestään, mutta rakastaisiko Khalis häntä yhä, jos hän paljastaisi synkimmän salaisuutensa…?



Häät palazzossa

Lydia yritti hymyillä mahdollisimman hurmaavasti, vaikka hänen yllään oli maailman kammottavin hääpuku ja ulkona oli hyytävän kylmä. Hän tarvitsi kyydin voittaakseen kilpailun, jonka pääpalkintona oli häävastaanotto upeassa hotellissa. Massimo Valtieri ilmoitti lennättävänsä hänet yksityiskoneellaan perille saakka. Mies oli kuin olikin oikea pelastava enkeli!



Epäluottamuksen erottamat

Anais tunsi sydämensä pakahtuvan kauhusta. Dario ei ollut voinut tehdä sitä – kaapata heidän poikaansa! Heidän välinsä olivat kaikkea muuta kuin lämpimät, mutta tämä oli jo aivan liian julmaa. Anais pelkäsi, ettei Dario koskaan uskoisi totuutta siitä, mitä oli tapahtunut kuusi vuotta sitten, päivänä joka oli repinyt heidät erilleen…

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Salaisuuksien varjot / Häät palazzossa / Epäluottamuksen erottamat