Tanssi – eroottinen novelli

Tanssi – eroottinen novelli

Description of book

Naisen seisoo peilin edessä ja tuntee olonsa seksikkääksi. Ei hassumpaa 50-vuotiaaksi, hän ajattelee ja kuljettaa käsiään rinnoiltaan pakaroilleen. Hän on tietoinen kehonsa aistillisuudesta ja sen koko upeudesta, minkä hän ei koskaan aikaisemmin ole antanut näkyä. Hän on kaupungissa työmatkalla. Päivän palaverit päättyivät etuajassa niin, että hänelle jäi hyvin aikaa ennen huomista. Hän voi kertoa nukkuneensa pitkään. Tänä iltana hän rentoutuisi kunnon ravintolaillallisella – yksin. Ehkä hän kävisi baarissakin ottamassa yhden drinkin ennen kuin palaisi takaisin hotellille. Ja ehkä tanssisi, jos vain saisi tilaisuuden.

Mies on juuri täyttänyt 70 vuotta, mutta ulkonäkönsä puolesta hän voisi käydä 50-vuotiaasta. Hän on menestyvä liikemies naapuripaikkakunnalta, tosin ei mikään julkkis. Hän on jäämässä pian eläkkeelle ja aikoo jättää liiketoimintansa poikansa haltuun. Tämä olisi hänen viimeinen työmatkansa. Päivän kokoukset on jo pidetty, nyt hän söisi kevyen päivällisen hotellin ravintolassa ennen kuin jatkaisi yöhön kaupungille. Mies seisoo lähes alastomana suuren peilin edessä. Hän näkee hyvin hoidetun kehonsa. Ei hän mikään atleetti ole, mutta hänen vartalonsa on sopusuhtainen. Ja hieman päivettynytkin alkutalven Espanjan-loman jäljiltä.

Mitä sitten tapahtuu? Toteutuuko tanssitoive?

Lue myös Katselija sekä Herra Johannesen ja vuokralainen.

Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Tanssi – eroottinen novelli

There are not enough ratings yet

There are not enough ratings yet