Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset

Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset

Description of book

Aikojen alusta alkaen ihminen on etsinyt totuutta – tai sitten yrittänyt kaikin keinoin salata sen. Jo 11 500 vuotta sitten Siperian länsiosissa ihmiset kaiversivat lehtikuusen palaseen outoja symboleja, jotka tutkijoiden mielestä olivat historian ensimmäisiä koodeja. Voi olla, että niiden viestiä ei saada koskaan selville, mutta arkeologit eivät aio antaa periksi. Arvoitusten ratkaisemisen ja totuuden selvittämisen halu ovat syvällä ihmisen mielessä.

Sama halu saa vakoojat riskeeraamaan henkensä ja tutkijat yrittämään keskiaikaisen Voynichin käsikirjoituksen koodin murtamista. Totuuden himo on johtanut myös siihen, että osa tutkijoista on kyseenalaistanut vanhat uskomukset Shakespearen henkilöllisyydestä.

Tämä kirja kertoo historian taitavimmista vakoojista, salaisista koodeista ja oudoista kirjoituksista. Sukella tutkijoiden mukana koodien salaperäiseen maailmaan. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Vakoojat, koodit ja mystiset kirjoitukset