Gelukkig in het spel
Upcoming audiobook
5/30/2024

Gelukkig in het spel

Description of book

Conrad Stewart lijkt alles mee te hebben: hij is verleidelijk, charismatisch en populair, zonder dat hij zich ervoor hoeft in te spannen. Maar ondertussen probeert hij uit alle macht te voorkomen dat zijn leven uit de hand loopt.

Alden Roth is briljant, gereserveerd en ambitieus, maar vanbinnen is hij gebroken omdat hij een droom in duigen ziet vallen.

Conrad en Alden zijn al sinds hun studententijd rivalen in het kaartenspel Odyssey en hebben allebei zo hun eigen redenen om het grote gametoernooi in Las Vegas te winnen. Door een samenspel van toevallige gebeurtenissen stranden Conrad en Alden op een roadtrip ernaartoe. Tijdens de duizenden kilometers die ze moeten overbruggen, en de uitdagingen die ze het hoofd moeten bieden, raken hun tegenstellingen langzaam op de achtergrond. Ze beseffen dat ze eigenlijk een heel goed team zijn, en misschien nog wel meer…



Nog voordat ze bij het toernooi aankomen, heeft Conrad Alden zijn eerste kus gegeven. Maar ondanks hun gevoelens, en ondanks de kans op iets wat weleens heel magisch zou kunnen worden, blijven ze beiden uit op winst. Liever ongelukkig in de liefde, dan in het spel. Of kan het ook anders?



‘Het vlotte tempo, het interessante conflict en de zorgvuldig neergezette personages vormen een geweldige brug voor lezers die de overstap willen maken van youngadult- naar volwassenenromance.’ – Kirkus Reviews



‘Lief, ontroerend en geheel eigenzinnig.’ – Carrie Ryan, New York Times- en USA Today-bestsellerauteur